Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • Förvara för ordning och reda
 • Förvara för ordning och reda

  Förvara för ordning och reda

  Hösten kan för många ses som en nystart, efter några sommarmånader där utelivet stått i centrum skiftar nu fokus till hemmets insida. Detta är tiden för att rensa ut och sortera för att skapa ordning och reda inför en ny kommande säsong. Förvaringsmöbler kan göra stor skillnad för ett rum, förutom att de fyller en praktisk funktion, bidrar de även visuellt till rummets stil och uttryck. Det finns en mängd olika varianter av förvaringsmöbler så som byråer, sideboards, mediabänkar och hyllor. Inspireras av våra förvaringsserier nedan.
  ELMA
  Detta är vår egendesignade förvaringsserie i god kvalitet där de rena, raka linjerna i kombination med tunna material skapar en tidlös look. Praktiskt pushfunktion på dörrar och lådor. Lådorna har dessutom fullutdrag vilket ger dig generösa förvaringsmöjligheter.
  MILA
  En modern och tidlös förvaringsserie med retrokänsla, designad av duon Says Who. Jalusier som, förutom att vara en snygg detalj, ger dig dold förvaring.
  SENSE
  Sense är en förvaringsmöbel som med sin kombination av rutor och färger blir ett blickfång i rummet. Här finns gott med utrymmet att gömma undan saker, både i lådor och skåp.
  CIRO
  Ett elegant formspråk, diskreta detaljer och en sober grå färg ger en tidlös design. Lådor som erbjuder gott om förvaring och som enkelt öppnas med pushfunktion.
  ESSENCE
  Essence skapar ett varmt och trendigt intryck i inredning genom sina stommar i varmgrå kulör och fronter i massiv oljad ek. Alla lådor och dörrar har softclose, vilket bidrar till en användarvänlig upplevelse. 

  Liknande artiklar

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.