Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
 • Hem
 • Inspiration
 • Design
 • Kvalitet och kunskap i fokus
 • Kvalitet och kunskap i fokus

  Kvalitet och kunskap i fokus

  Med över 60 års erfarenhet kan vi på Svenska Hem med stolthet säga att vi kan det här med möbler och inredning. I våra butiker finns ett brett utbud av kvalitetsmöbler och personal med stor kunskap och genuint intresse.
  En möbel är inte bara en möbel. Att välja rätt möbel till sitt hem kan kännas som ett svårt beslut. Det finns många faktorer att väga in, allt ifrån stil och kvalitet till funktion, storlek och färg. Vi på Svenska Hem erbjuder ett brett utbud av möbler, alltifrån kända varumärken till vår egen design. Den gemensamma nämnaren? Kvalitet. Våra möbler är tänkta att leva länge och hålla över tid och i flera generationer. 

  Bakom varje kvalitets möbel ligger ett gediget hantverk. Timmar av arbete läggs på att skapa den rätta formen och den bästa komforten samt val av material för kvalitet, känsla och uttryck. Möblerna får en stor dos kärlek och lämnar inte tillverkaren förrän allting känns rätt.
  Vi väljer våra leverantörer med omsorg och arbetar nära dem för att lära känna de möbler vi säljer. När vi tar fram och designar nya möbler är det viktigt för oss att vara med i hela processen, detta för att slutresultatet ska bli det vi önskar och att möbeln uppfyller de högt ställda krav vi har.


  ""
  Att köpa möbler och inreda sitt hem är något högst personligt. Man tillbringar mycket tid i sitt hem och det är viktigt att inreda på ett sätt och i en stil man gillar, speciellt när det kommer till kvalitetsmöbler som ska leva länge och hålla över tid. Det är viktigt att tänka igenom färger och materialval och hur möbeln ska användas så att det både blir snyggt för ögat och funktionellt fungerande i vardagen.

  Massivt trä, laminat, tyg, läder, marmor – listan kan göras lång – men hur ska man egentligen tänka kring materialval på möbler? Allt beror på vilket behov och önskemål man har. I ett hem med småbarn kan exempelvis ett matbord i laminat vara att föredra framför ett bord i massivt trä med tanke på stöt- och fläcktålighet.

  I ett annat hem kanske en fårskinnsfåtölj gör sig bättre än en läderfåtölj för att skapa en mjukare och mysigare känsla. Vi har lång erfarenhet av möbler och kan hjälpa till med rekommendationer när det gäller materialval för att du ska hitta det som är både estetiskt och funktionellt tilltalande.
  ""
  För att en möbel ska må så bra som möjligt och stå sig fin över tid är det viktigt att ta väl hand om den. Ett massivt träbord behöver oljas och en soffa behöver puffas och gärna också impregneras. Det finns en mängd olika skötselvårdsprodukter anpassade efter olika material som vid regelbunden användning kan förlänga livstiden på din möbel.

  När du besöker någon av våra butiker eller e-handel finns vi där för att lyssna till dina behov och önskemål oavsett om det handlar om att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en mer avkopplande plats, hallen mer inbjudande eller hur du vår dar och tar hand om dina möbler på bästa sätt. Vi är möbelexperter och med vår kunskap och våra kvalitetsmöbler, kombinerat med din stil, skapar vi hemkänsla helt enkelt.
  ""

  Liknande artiklar

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.