Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Design
 • Designerduon Says Who
 • Designerduon Says Who

  Designerduon Says Who

  Att utveckla nya möbler är en kreativ och tidskrävande process som innefattar allt från trendspaning till funktionellt tänk. I framtagandet av några av våra produkter har vi samarbetat med den danska designduon Says Who.

  NORDISK DESIGN

  Says Who är en dansk design studio grundad av de två vännerna Kasper och Nikolaj. Deras stil är okomplicerad och samtidigt full med karaktär och detaljer sprungna ur den nordiska designen.
  Duon ser sig själva som nyfikna möbelfanatiker, industridesigners och kreativa och vill hela tiden hitta nya vägar framåt. Allt för att skapa nya fängslande lösningar på de produkter de designar.
  ""

  BRA DESIGN FÖR ALLA

  Tillsammans med Svenska Hem har Says Who designat de unika möblerna Clean, Ease och Mila. Alla med Svenska Hem kunden som utgångspunkt. En person med känsla för kvalitet och design.
  Dessa stilrena möbler är skapade med passion och en nyfikenhet där målet har varit att skapa snygg design för alla som söker en funktionell möbel med detaljer som ger det där lilla extra.
  ""

  EASE - TIDLÖS OCH ELEGANT

  Ease är en serie sobra, eleganta och klassiska förvaringsmöbler som samtidigt är trendiga och ligger i tiden. De har en tidlös design som håller länge. Serien har högkvalitéts fanér med mönsterpassning över dörrar och lådor samt massivt benunderrede i ek. 

  ""

  Inspiration

  HEMKÄNSLA SEDAN 1960

  Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!