Fri frakt till butikHemleverans 495:-Betala med Klarna
 • Hem
 • Jobba hos oss
 • LEDIG TJÄNST - MARKNADSKOORDINATOR

  LEDIG TJÄNST - MARKNADSKOORDINATOR

  MARKNADSKOORDINATOR

  Svenska Hem är en fackhandelskedja med 24 möbelbutiker över hela Sverige samt central e-handel som bedrivs från huvudkontoret i Jönköping. I våra butiker samsas kvalitetsmöbler från välkända varumärken med designklassiker och våra egna populära möbelserier. Svenska Hem har funnits på marknaden sedan 1960 vilket gör oss till en av Sveriges största aktörer inom möbler och inredning.

  Datum
  2022-02-01

  Vi söker nu en kreativ och strukturerad marknadskoordinator till huvudkontorets marknadsavdelning. Vi söker dig som kan hantera både grafisk layout, bilder och texter på såväl tryckt material som digitalt. Du behöver också vara noggrann och kunna ha många projekt igång samtidigt och hålla koll på exempelvis priser och deadlines. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår marknadschef med eget ansvar för olika typer av projekt och uppgifter.

  Dina arbetsuppgifter kommer bl a bestå av att:
  - Uppdatera och skapa kampanjer på webb/hemsida vilket inkluderar hantering av både system, bilder och texter
  - Uppdatera intranät
  - Producera butiksmaterial och annonser
  - Hantera bildbank
  - Uppdatera prislistor
  - Säkerställa aktuell priskommunikation
  - Hålla kontakt med butiker, tryckerier och andra typer av leverantörer
  - Assistera vid större projekt och produktioner så som t ex magasin
  Utöver detta dyker det ständigt upp varierande uppgifter som kommer att behöva din hjälp då vi är en liten och slimmad organisation.

  Vem är du?
  Kvalifikationer och egenskaper:
  - Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation och grafisk produktion. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet inom området
  - Mycket goda kunskaper i Adobe CS-paketet och van användare av InDesign, Photoshop och gärna också Illustrator
  - God kunskap i hantering av webb och andra mediekanaler
  - God stilistisk känsla och vana att uttrycka dig i såväl tal som skrift
  - Noggrann och strukturerad där inga detaljer lämnas åt slumpen
  - Van att hålla koll på och jobba mot deadlines
  - Hög servicekänsla då vi jobbar tätt tillsammans med och supportar våra butiker

  Du har god känsla för layout och form samtidigt som ditt arbetssätt är strukturerat och din dialog tydlig. Som person är du kreativ, idérik och du gillar att ta ansvar för olika typer av projekt. Du tycker om och kan hantera ett högt tempo med flera projekt på gång samtidigt. Det är viktigt att hålla koll på deadlines och detaljer och din kreativa sida behöver kompletteras av en stor portion noggrannhet. Du är också en flexibel och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i team. Intresse för och kunskap om inredning och möbler är meriterande.

  Ansökan och mer information
  Du söker tjänsten genom att maila några rader om dig själv tillsammans med ditt cv till helena.malm@svenskahem.se. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi få din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef Helena Malm via mail på helena.malm@svenskahem.se.

  Välkommen med din ansökan!

  Varaktighet, arbetstid
  100%

  Ersättning
  Enligt överenskommelse

  Ansök senast
  Sista dag att ansöka är 2022-02-28

  Kontakt
  Helena Malm
  Marknadschef

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.