Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • 3 tips till en smart inredd hall
 • 3 tips till en smart inredd hall

  3 tips till en smart inredd hall

  Det första du möts av i ett hem är hallen. Lika viktigt som det är att du möts av en trevlig känsla när du kliver in är att den ska vara funktionell. Så här kommer 3 tips som kan vara bra att tänka på när man inreder just hallen.
  Produkter i bild: Elma byrå, Elma bänk. -
  HALLMÖBLER

  DOLD FÖRVARING

  Är det något man aldrig får för mycket av så är det bra förvaring. Det finns många typer av möbler och sätt att inreda en hall med. Det kan exempelvis vara en byrå med lådor där du kan dölja dina saker i lådorna och dekorera uppe på med en växt, ljus eller en liten skål att lägga nycklarna i. Har man inte plats med en möbel kan man jobba med en hylla på väggen och i stället ha korgar eller fina lådor på för att sortera och samla ihop sina saker i. Sätt fina etiketter på så blir det enkelt att hitta. Var sak på sin plats gör det funktionellt och ger ett lugnt intryck.
  Produkt i bild till höger: Lily byrå.
  ALLA våra byråer
  ""

  SPEGEL FÖR SKÖNHET OCH RYMD

  En spegel är både bra så man kan ta sig en sista titt innan man rusar iväg men ger även en känsla av större rymd i rummet om man har en liten hall. Desto större spegel du har desto större känns rummet. Den ger även rymd och ljus med hjälp av reflektionerna som bildas i den.
  Spegeln har inte bara en praktisk funktion utan är lika mycket en trendig inredningsdetalj. Runda speglar ger en mjuk känsla medan en stor helkroppsspegel kan vara praktisk om man har utrymme för den. Vill man skapa en nättare känsla kan man gruppera ihop flera mindre speglar på en vägg, gärna i olika storlekar och former.
  ALLA våra speglar hittar du här
  ""

  En plats att sitta på

  Oavsett vilken ålder man är i så är det bra med en sittplats när man ska ta på och av sig skorna eller bara vill ställa av sig saker på. Har man en liten hall kan man spara utrymme genom att satsa på en bänk med hylla under för skorna eller en eller två nätta stolar som man enkelt kan flytta med sig om man behöver extra sittplatser någon annanstans. 
  Produkter i bild: Color spegelSoul bänk.
  Våra BÄNKAR hittar du här

  ""

  Liknande artiklar

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.