Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Nyhet
 • Memories of outstanding nights
 • Memories of outstanding nights

  Memories of outstanding nights

  Hösten 2020 kan vi stolt presentera vårt nya sängkoncept MOON från Svenska Hem som är en av marknadens mest flexibla sängkollektioner. En kollektion som ger dig de största möjligheterna att välja en säng precis som du vill ha den. En säng som du kan sova i under många år, även om behovet ändras över tid. Välj modell, komfort, klädsel och tillbehör och du får en säng som passar just dig över lång tid.

  MOON 100

  MOON 100 ger dig mycket säng för pengarna i en modern och tilltalande design som ger ett bra stöd och god följsamhet under sömnens alla timmar. Välj bland ett stort urval av olika tygkvaliteter, färger och ben.
  ""

  Moon 200

  MOON 200 är en kollektion som innehåller kontinental-, ram- och ställbar säng. Sängarna är flexibla och kassetten kan fås med två olika komforter vilket ger dig möjlighet att vända madrassen och anpassa din säng allt eftersom behoven förändras.
  ""

  MOON 300

  En tekniskt fulländad säng med en känsla som måste upplevas och med en design som tilltalar. MOON 300 håller hög kvalitetsnivå där ett stilfullt ut­tryck möter härlig komfort. Här tummas inte på något för att du ska kunna möta dagen utvilad och full av energi.

  ""

  Inspiration

  HEMKÄNSLA SEDAN 1960

  Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!