Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
moon limited

Moon limited

14.990:-

Moon Limited kontinental i tyg Amy, färg grå. Inkl. huvudgavel Pallas, bäddmadrass Vesta och metallben. Snabb leverans 1-2 veckor på utförande med komfort Medium/Medium. (ord.pris 22.830:-)
Timeless matbord & Århus stol

Timeless 10%

Timeless från Haslev är ett av våra mest populära bord med sin stora valfrihet och mångsidighet. I vår e-butik har vi valt ut några av de mest populära varianterna, besöker du butik kan du välja storlek, material, ben och till och med färg på bordskanten.
Glam stol

15% på utvalda stolar

Besök butik för fler tyg och färgval.
Moon 100 kontinentalsäng

Moon 100 - 12.990:-

MOON 100 ger dig mycket säng för pengarna. En modern och tilltalande design som ger ett bra stöd och god följsamhet under sömnens alla timmar. Priset inkluderar kontinentalsäng, tyg Aston färg 17, inkl. bäddmadrass Vesta, svarta standardben samt huvudgavel Juno.
plain mediabänk

Plain 15%

Rena linjer utan krusidull, typisk skandinavisk design med elegans och enkelhet. Plain är en förvaringsserie uppbyggd av moduler som ger dig möjligheten att bygga din egen möbel. Systemet är designat av den svenska designern Monika Mulder vars mål är att skapa funktionella produkter som är lekfulla och vackra.
Verona

Verona Original & Verona Lux 15%

Just nu får du 15% rabatt på ett stort urval av våra soffor! Gäller utvalda modeller i tyg Bloq, Silent, Danny, Flamingo samt 10% rabatt på utföranden i läder King royal och Nanuke. Besök butik för många fler modeller och färgval!
Joy fåtölj

Conform 10%

Conform är stolta fåtöljmakare. Helt koncentrerade på att skapa vackra möbler, trogna följeslagare i livet, som inte bara skämmer bort ögat utan även en kropp i rörelse. Besök butik för fler utföranden.
Sullivan soffbord

Sullivan 15%

Sullivan soffbord är ett trendigt och exklusivt soffbord i skandinavisk design från Rowico. Foten har ett smakfullt linjerat mönster. Soffbordet har en fanerad bordsskiva med rundande hörn som ger den en mjuk känsla. Sullivan soffbord finns i två olika storlekar, placera dem separat eller tillsammans som satsbord. Finns även i vitpigmenterad ek.
lily hallserie

Lily 10%

Svensktillverkad hall- och förvaringsserie från Oscarssons Möbel..

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.