Hailey

Hailey

En härlig soffa med smala svarta metallben och modernt uttryck. Ryggkuddarna är vändbara vilket bidrar till ett jämnare slitage och ger soffan en längre livslängd.
Lyrisk form
Brunstad

Lyrisk form

Tillsammans med Brunstad har Svenska Hem tagit fram Lyric, en soffa med många fina egenskaper. Vackert rundade armstöd och oslagbar komfort med två breda mjuka dynor i sitsen och omfamnande ryggkuddar. Helt unik för Svenska Hem.
Sandnäs & Orust

Sandnäs & Orust

Starlight
Conform

Starlight

Klassisk formgivning och funktionell vilofåtölj designad av formgivaren och inredningsarkitekten Kenneth Bergenblad. Unikt framtagen för Svenska Hem.
Ease

Ease

En förvaringsserie med stil, okomplicerad men samtidigt full av karaktär med detaljer sprungna ur den nordiska designen. Unikt framtagen av designdoun Says Who för Svenska Hem.
AltPlaceholder

20% på utvalda soffor och fåtöljer

Besök din butik för möjligheten att välja på fler tyger och färger.
Jensen 20%
Jensen

Jensen 20%

Gäller hela sortimentet, även tillbehör.

Dream 20%

Gäller samtliga utföranden och tillbehör

Se hela serien

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka samarbetspartners är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.
Belid
Bröderna Andersson
Brunstad
Conform
Cozy Living
Dux
Englesson
Haslev
Jensen
Klippan
Liniedesign
Mavis
Norsk Dun
Oscarssons Möbler
Secto Design
Shepherd
Skovby
Stressless
Swedese
Wattveke

Inspiration

HEMKÄNSLA SEDAN 1960

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!