Fri frakt till butikHemleverans 495:-Kundservice
Bornholm & orust

Bornholm & Orust

Matbordet Bornholm från Skovby utgör tillsammans med vår pinnstol Orust en fantastisk kombination. Finns i flera olika utföranden. Pris från 17.995:-
Timeless matbord & Århus stol

Timeless 15%

Timeless från Haslev är ett av våra mest populära bord med sin stora valfrihet och mångsidighet. I vår e-butik har vi valt ut några av de mest populära varianterna, besöker du butik kan du välja storlek, material, ben och till och med färg på bordskanten.
Moon 100 kontinentalsäng

Moon 100

Kontinentalsäng 180cm i tyg Aston inkl. bäddmadrass Vesta, svartlackade träben och Juno huvudgavel. Besök gärna butik för fler färger. Erbjudandet gäller även 160cm.
Lipp mediabänk

LIPP 15%

Trendigt och tufft förvaringssystem tillverkat i Sverige. Softclose på dörrar och lådor. Bra utdragsfunktion på lådor ger gott om förvaringsutrymmet. Justerbara hyllplan i skåp. Utskurna handtag till dörrar och lådor ger dessutom LIPP en snygg design, höjer intrycket av själva möbeln och ger den ett rent utseende.
Verona

Verona Original & Verona Lux 15%

Just nu får du 15% rabatt på ett stort urval av våra soffor! Gäller utvalda modeller i tyg Tessoro, West, Bloq, Danny och Flamingo. Besök butik för många fler modeller och färgval!

Soffor

Ekenäs fåtölj

Ekenäs 16.990:-

Fåtölj inkl. fotpall i fårskinn Skinnville, Grey och oljad ek