Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Varberg - Svenska Hem & Sovstudion

Beskrivning

Välkommen till Svenska Hem i Varberg! På området Lassabacka hittar du våra två stora butiker – en möbel & inredningsbutik och en sovstudio med allt för sovrummet.
 

MÖBEL & INREDNING
I vår möbel och inredningsbutik har vi samlat möbler och inredning i en härlig blandning. Allt från den lilla ”gå-bort-presenten” till de större möblerna som formar ditt hem. Vi guidar dig inom inredning och visar allt från de senaste trenderna till tidlösa klassiker.

 

SOVSTUDION
Sovstudion är Varbergs största sängbutik. Här hittar ni allt för sovrummet; Sängar, byråer, nattduksbord, sängtextil och det lilla extra till badrummet. Vi guidar dig till att hitta rätt säng och hjälper dig till en bättre sömn.
 

Ett familjeföretag som startade 1955, så vi har närmare 70års erfarenhet i branschen.

Hos oss får du både tryggheten av ett företag på din lokala ort och expertisen hos våra utbildade säljare och rådgivare.

 

Utöver sortimentet på svenskahem.se jobbar vi även med:
Brafab, Above, Kristensen&Kristensen, Sits, Torkelson, Interiören, Society of life, Affari, 101 copenhagen, Svanefors, Mogihome, Jakobsdal, Carpe Diem, Jensen, Dorbien, Elite, Ekens, Tempur, Zebra Collection, Mavis, Millie Notti, Värnamo of sweden, Beach House, Borås Cotton, Norsk Dun, Gustav Ovland

 

Kom in och inspireras av våra miljöer – Vi hjälper dig hitta det du söker!

 

Öppettider

Mån-fre 10-18

Lör 10-16

Sön 11-15
 

 

Adress

Birger Svenssons Väg 16

432 40 VARBERG

Varberg
Halland

Kontakt

Telefon: 0340 - 163 55

E-post: info.varberg@svenskahem.se

www.sovstudion.se 

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.