Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice

Umeå - Svenska Hem

Umeå - Svenska Hem

Beskrivning

Kom och upplev inspiration och massivs av kunskap i vår välfyllda butik. Hos oss hittar du ett varierat sortiment av starka varumärken och våra egna prisvärda varor. Vi saluför varumärken som tex. Stolab, Eilersen, Dux Norrgavel, Carl Hansen, Swedese, Naver, Br Andersson, Jensen, String med flera.

Vårat sortiment klarar kraven på kvalité men är också producerat på ett miljömässigt och rättvist sätt. Med en blandning av senaste trenderna och riktigt klassiker finns det alltid något som passar. Har du speciella önskemål som inte finns i butik så beställer vi gärna hem det genom vår långa lista av leverantörer.

Vill ni få hjälp att hitta stilen och välja produkter så hjälper vi självklart till. Vi har flera olika inredningstjänster, både i butik och hemma hos dig.

Ni hittar oss på Ersboda Handelsområde, mitt emot Team Sportia och granne med Lindholms bil.

Öppettider

Måndag: 10-18

Tisdag - Fredag: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: 12-16

Adress

Bruksvägen 15

906 21 UMEÅ

Umeå
Västerbotten

Kontakt

Telefon: 090-717600

E-post: umea@svenskahem.se

Web: www.svenskahemumea.se

Inspiration

HEMKÄNSLA SEDAN 1960

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!