Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Umeå - Svenska Hem

Umeå - Svenska Hem

Beskrivning

Välkommen till inredningsbutiken Svenska Hem i Umeå. Hos oss hittar du ett glatt gäng inredningsnördar som älskar kvalitetsmöbler. Vi brinner för inredning och att hjälpa kunder hitta sin personliga stil som gör att hemmet blir en plats för återhämtning och trivsel. 
 
Utöver de varumärken som säljs på svenskahem.se finns i vår butik också t ex Eilersen, Jensen, Norrgavel, Secto, Stolab & String samt många fler. Eftersom vi samarbetar med de flesta stora leverantörerna kan vi även ta hem möbler som du inte hittar här eller i vår butik.

  
 
INREDNINGSTJÄNST
Passa på och nyttja vår populära inredningstjänst. Eftersom varje hem är unikt kan det vara svårt att hitta rätt stil i butiken. Som en extra tjänst kan du därför boka tid för inredningshjälp hemma hos dig. Vi besöker dig och ger tips på möblering och ny inredning som passar ditt hem och din budget. Vi kan också tipsa om färgsättning. Vår tjänst passar både privatpersoner och företag. Vi arbetar både med små projekt och stora helhetslösningar som tex. nybygge och renovering.
 
Tjänsten kostar normalt 950:-/timme men handlar du för mer än 5000:- så bjuder vi på kostnaden (max 3 timmar). Erbjudandet gäller i Umeå kommun. Inredningshjälp i butiken är kostnadsfritt första timmen, sedan debiteras konsulttid enligt ovan. Vår expertkunskap gällande möbler är självklart alltid kostnadsfritt i butiken. Vid större projekt arbetar vi utifrån offert. Kontakta oss på telefon 090-71 76 00 eller umea@svenskahem.se för att boka in ett besök.
 
SLÄPVAGN
Som kund lånar du alltid vår släpvagn utan extra kostnad. Kontakta oss på 090-71 76 00 om du vill reservera. Du kan också klicka HÄR för att se aktuellt bokningsläge.

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag: 12-16
 

Avvikande öppettider 2024

Midsommarafton: Stängt

Midsommardagen: Stängt

Söndag 23 Juni: Stängt

24 Juni t.o.m. 18 Augusti

Måndag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt
 

Adress

Bruksvägen 15

906 21 UMEÅ

Umeå
Västerbotten

Kontakt

Telefon: 090-717600

E-post: umea@svenskahem.se

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.