Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Strängnäs - Bernhardssons Möbler

Strängnäs - Bernhardssons Möbler

Beskrivning

Vi har inspirerat till vackra bostäder att längta hem till i över 60 år. Hos oss möts du av engagerad, kunnig personal, vackert inredda och inspirerande miljöer, ett varierat sortiment av populära varumärken och såklart våra egna handplockade kvalitetsmöbler. Utöver sortimentet på svenskahem.se finns i vår butik även varumärken som t ex Asplund,  Axeco, Brafab, Bruka Design, By Rydéns, Carl Malmsten/Sjögrens, Fri Form, GAD, Grythyttan, Ire, Juul, Karl Andersson & Söner, Mr Plant, Naver & Stolab.

  

Oavsett om det gäller en ny soffa, matgrupp eller säng är det en investering i hemmet och här finns många olika valmöjligheter för utföranden, tyg- och läder, tillbehör och träslag. Hos oss finns stor känsla och respekt för tiden och möblernas roll i livets olika skeden. Med en blandning av de klassiska och de senaste trenderna kommer du garanterat att hitta något som passar dig och ditt hem.

Vi finns här för dig, och tillsammans skapar vi det hem du önskar. Hos oss uppfylls både små och stora inredningsdrömmar!

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18
Lördag: 10-16
Söndag/Helgdag: 12-16

Adress

Mästarvägen 4

645 41 STRÄNGNÄS

Strängnäs
Södermanland

Kontakt

Telefon: 0152-24950

E-post: info@bernhardssons.se

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.