Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Östersund - Bonus Möbler

Östersund - Bonus Möbler

Beskrivning

Välkommen till Bonus Möbler – din destination för högkvalitativa möbler i Östersund! Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av möbler från välkända varumärken, vilket inkluderar allt från de senaste trendiga möbelnyheterna till tidlösa klassiker. Oavsett om du letar efter en ny soffa och/eller fåtölj för vardagsrummet, en elegant matgrupp för köket eller praktiska förvaringslösningar för sovrummet, har vi något som passar just din stil och behov.

Vår butik i Östersund är fylld med en inspirerande möbelutställning som hjälper dig att visualisera hur möblerna kan passa in i ditt hem. 

Under sommaren öppnar vi upp Norrlands största trädgårdsutställning på över 2500 kvadratmeter. Här kan du hitta allt du behöver för att skapa din drömträdgård eller uteplats. Från eleganta utomhusmöbler till dynor, solsängar och mysiga loungemöbler, vi har allt du behöver för att skapa en perfekt plats att koppla av och njuta av under sommarsäsongen.

Oavsett om du är på jakt efter en enstaka möbel eller planerar en totalrenovering av ditt hem, är Bonus Möbler din ultimata destination för alla dina möbelbehov. Besök vår butik i Östersund eller utforska ett än bredare sortiment online på bonusmobler.se idag och låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömhem!

Utöver de varumärken som säljs på svenskahem.se finns i vår butik och e-handel även tex Grythyttan & String.

  

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18

Lördag: 10-15

Söndag: Stängt (med vissa undantag)

 

Adress

Brosslarvägen 26

831 72 ÖSTERSUND

Östersund
Jämtland

Kontakt

Telefon: 063-81800

E-post: info@bonusmobler.se

Web: bonusmobler.se

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.