Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Örnsköldsvik - Stegbo Möbler

Örnsköldsvik - Stegbo Möbler

Beskrivning

Med närmare 80 års erfarenhet kan vi stolt säga att vi kan det här med inredning och möbler. Vår kunniga och erfarna personal kan möta allt från den nyfikna kunden till den inrednings- och kvalitetsmedvetna konsumenten som söker skräddarsydda lösningar till hemmet eller arbetsplatsen. Butiken i Arnäsvall består av en 2500 kvadratmeter stor och inspirerande möbelutställning där det går att hitta kvalitetsprodukter från de 140 varumärken som vi aktivt arbetar med. Vi samarbetar med de flesta stora leverantörerna, så vi kan även plocka hem möbler som du inte hittar här eller i vår butik. - Stegbo Möbler hjälper dig hitta det du söker!
 
Utöver sortimentet på svenskahem.se hittar du i vår butik även varumärken som t ex  Brafab, Ekens, Grythyttan, Hilding, Kristensen&Kristensen, Sits, String, Stolab & Tempur.

  
 
INREDNINGSHJÄLPEN
Oavsett om det handlar om att välja nya möbler till vardagsrummet eller material och färgval till en arbetsplats, erbjuder Stegbo Möbler Inredningshjälpen för att hjälpa kunderna att hitta rätt. Vår certifierade inredare, utgår då från kundens personliga stil, förutsättningar och budget och presenterar sedan ett professionellt inredningsförslag med möbler och inredning som kan tänkas passa i hemmet eller på företaget, samt ritningar i både 2D och 3D.

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18 

Lördag: 10-15 

Söndag: Stängt
 

Avvikande öppettider 2024

Midsommarafton: Stängt

Midsommardagen: Stängt

Söndag 23 Juni

Vecka 26 t.o.m. 32

Måndag - Fredag: 10-18

Lördag: 11-14

Söndag: Stängt

 

 

 

Adress

Tegelbruksvägen 12

891 55 ÖRNSKÖLDSVIK

Örnsköldsvik
Ångermanland

Kontakt

Telefon: 0660-431290

E-post: info@stegbo.se

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.