Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna

Kalmar - Svenska Hem

Beskrivning

Här möts du av erfaren och välutbildad personal, som tillsammans har flera hundra års erfarenhet av inredning. Här vill vi att du känner dig som hemma, så välkommen hem till oss i vår nyrenoverade och moderna butik. Inspireras av våra miljöer fyllda med kärlek, i vår inredda lägenhet, eller varför inte få idéer i vår nya kreativa studio? Vi är bäst på soffor, sängar, utemöbler, matbord, stolar, mattor och fåtöljer. Här finns bland annat regionens största utbud av utemöbler. I samma lokaler finns även vår premiumbutik Magasin Severin, med tydligt fokus på skandinavisk design.
 

Önskar du professionell hjälp med att inreda ditt hem eller företag? Tag hjälp av vår diplomerade inredare Fredric så berättar vi mer om vår tjänst. Du kan som företag hyra eller leasa möbler hos oss. Välkommen till Kalmars tryggaste möbelbutik, etablerad 1913, ägd av samma familj sedan start. Utöver de varumärken som säljs på svenskahem.se finns i vår butik också t ex Grythyttan & String.

  

Öppettider

Måndag - Fredag: 10-18

Lördag: 10-16

Söndag: 11-16
 

 

Adress

Odalvägen 7

392 41 KALMAR

Kalmar
Kalmar

Kontakt

Telefon: 0480 - 42 62 60

E-post: info.kalmar@svenskahem.se

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.