Fri frakt till butikHemleverans 495:-Kundservice
Lamino

Pallen på köpet

Lamino

Fåtölj och fotpall i fårskinn Scandinavian Grey och fårskinn.

Populära kategorier

AltPlaceholder

Flair

En nätt och tuff fåtölj med snurrfunktion. Perfekt när vardagsrummet behöver en extra sittplats men utrymmet inte riktigt finns.

Just nu: Flair fåtölj i tyg Taffie Thule Beige
6.790:- (ord.pris 7.790:-).
AltPlaceholder

Ta hand om dina möbler

En möbel håller längre om du tar hand om den på rätt sätt. Torka av och dammsug dina möbler regelbundet för att hålla dem fräscha. Om du dessutom använder skötselvårdsprodukter ökar du livslängden ytterligare.
Svensk Design
Co Bankeryd

Svensk Design

c/o Bankeryd är ett svenskt designföretag grundat 2015 men deras kunskap sträcker sig mycket längre tillbaka än så. 1962 startade de under namnet Lyktan Bankeryd. De fokuserar på att skapa prisvärd och tillgänglig design som ska passa nutida hem.
INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

För Svenska Hem är kunders och medarbetares hälsa av högsta prioritet och vi följer noggrant myndigheternas riktlinjer avseende Covid-19. I våra butiker finns möjlighet att hålla avstånd och i flera av dem är det också möjligt att boka tid med en säljare för personlig service på säkert avstånd från andra kunder. Vår e-handel är öppen dygnet runt och på vardagar finns vår kundservice till hands om du behöver hjälp med ditt köp.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 är leveranstiderna som uppges för närvarande preliminära och kan variera mer än vanligt.

SVENSKA HEMS EGEN FORMGIVNING

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning har vi har ett stort engagemang i att ta fram möbler producerade exklusivt för oss. Kvalitet, design och funktion är alltid i fokus. Dessa produkter hittar du endast hos Svenska Hem!