Fri frakt till butikHemleverans 495:-Kundservice
Relax soffa

Nytt och inspirerande magasin från Svenska Hem

Populära kategorier

Mila förvaringsserie

Mila

Mila är en serie möbler tillverkade i massiv ek/ekfanér med härlig retrokänsla och modern touch för att passa vår nutid. Hela serien finns för snabb leverans inom 1-3 veckor.
Mix soffa

Höstens Nyheter

Svalare väder och friska vindar påminner om att sommaren nått sitt slut och hösten är här för att omfamnas. Vi på Svenska Hem förknippar gärna hösten med alla spännande nyheter som vi tagit in i vårt sortiment.
Se alla nyheter
Moon 100 kontinental

Snabb leverans - Moon 100

MOON 100 ger dig mycket säng för pengarna. En modern och tilltalande design som ger ett bra stöd och god följsamhet under sömnens alla timmar. Just nu till paketpris 12.990:- (ord.pris 19.530:-) Priset inkluderar kontinentalsäng, tyg Aston valfri färg (besök butik för fler val), inkl. bäddmadrass Vesta, standardben samt huvudgavel Juno. Utförande på bild, i tyg Aston färg grå och svarta ben finns med snabb leverans inom 1-3 veckor.
confetti hallserie

Confetti 10%

Vår populära hall- och förvaringsserien Confetti finns i svart- och vitlack, oljad och vitoljad ek.
Se hela Confetti serie
NYHET - Paper Collective

NYHET - Paper Collective

På Paper Collective samlas favoritdesigners, artister och illustratörer för att skapa inspirerande och ikoniska grafiska tryck och produkter samtidigt som Paper Collective främjar stora syften och välgörenhetsorganisationer. De tre viktigaste principerna är socialt ansvar, hållbarhet och starka kreativa partnerskap.

SKAPA HÖSTMYS

Med rätt belysning och fina accessoarer blir både du och ditt hem redo att möta hösten.
Lamino detaljbild

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

För Svenska Hem är kunders och medarbetares hälsa av högsta prioritet och vi följer noggrant myndigheternas riktlinjer avseende Covid-19. I våra butiker finns möjlighet att hålla avstånd och i flera av dem är det också möjligt att boka tid med en säljare för personlig service på säkert avstånd från andra kunder. På grund av den rådande situationen med Covid-19 är leveranstiderna som uppges för närvarande preliminära och kan variera mer än vanligt.