Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
 • Hem
 • Inspiration
 • Design
 • POPULÄRA POSTERS
 • POPULÄRA POSTERS

  POPULÄRA POSTERS

  Under 2021 inledde vi ett samarbete med Paper Collective och nu finns flera av deras uttrycksfulla posters i vår e-handel och i utvalda butiker.
  Danska Paper Collective samlar framstående formgivare, konstnärer och illustratölrer från hela världen. Man skapar grafiska uttryck som är både inspirerande och ikoniska och här kombineras det stilrena med det lekfulla och uttrycken blir ofta både trendiga och tidlösa.
  ""
  Stort fokus läggs vid socialt ansvar och en av grundtankarna hos Paper Colelctive är att design som är bra på riktigt inte bara ser snygg ut, utan också gör gott. En del av intäkterna går för tillfället till bygget av en skola för flera hundra barn i Nepal, men olika typer av välgörenhetsprojekt utses löpande av Paper Collective.
  ""
  En viktig del är miljö och hållbarhet och därför produceras alla pappersprodukter lokalt i Danmark på högkvalitativt, FSC- och Svanenmärkt material och ramarna tillverkas i Europa.

  ""

  Liknande artiklar

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.