Fri frakt till butikHemleverans 495krKundservice
 • Hem
 • INFO
 • Hemleverans
 • Hemleverans

  Hemleverans

  Vill du ha din nya möbel levererad hem till dig?

  Vi levererar både med hemleverans eller till din närmaste butik. Du väljer själv leveranssätt i kassan.

  Det är alltid gratis att hämta ut din beställning i någon av våra butiker. Väljer du att få din vara levererad hem till dig så tar vi ut en fast fraktkostnad på 495kr för möbler. Mindra varor skickas till ett ombud och det kostar 99kr. Hemleverans sker till tomtgräns. Önskar du inbärning kan du kontakta kundtjänst.

  Vi arbetar för att frakten ska ske med god kvalitet och med mindre miljöpåverkan. Vi samarbetar med logistikföretag som är specialiserade på möbeltransporter. Vi samlastar våra möbler till butikerna tillsammans med våra e-handelsbeställningar för att effektivisera transporterna.

  Visar 0 av 0

  Inspiration

  HEMKÄNSLA SEDAN 1960

  Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!