TORPAREN - Pall

Läder Natur

4 293 kr
4 770 kr

4-6 veckor leveranstid

Aktiva kampanjer:

Pall tillhörande Torparen fåtölj i flätat Tärnsjöläder signerad G A Berg. Alltid lika rätt. Alltid lika omtyckt.

Gustav Axel Berg var formgivaren som år 1939 kom att lansera begreppet ”Swedish modern” i New York. Redan två år tidigare hade han under världsutställningen i Paris varit en av de tongivande inom svensk funkis. Hans är känd för sina anatomiska sittkurvor och innovativa böjträmöbler.

Med rörelse stilrent fångad i böjträ och med klädsel i tyg, läder eller fårskinn skapade han
en hel svit av stolar och fåtöljer, några som vi genom Bröderna Anderssons idag har glädjen och förtroendet att få inkludera i vårt sortiment.

klädsel

Specifikationer

VarumärkeBröderna Anderssons
Leveranstid4-6 veckor
Bredd47 cm
Djup45 cm
Höjd30 cm
LäderNatur
Färgnatur 9101
StommeEk
Ben/fot/underredeEk
SitsLäder Natur: tärnsjöläder
Antal kolli1
Bruttovikt kg10
Volym m³0,10
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer1338_2

Design

Gustav Axel Berg

Gustav Axel Berg

Gustav Axel Berg lanserade 1939 begreppet ”Swedish modern” i New York. Till världsutställningen i Paris två år tidigare var han en av de tongivande inom svensk funkis. G.A. Bergs arbete ligger till grund för dessa fåtöljer producerade av Bröderna Anderssons.

Andra tittar även på

Inspiration

HEMKÄNSLA SEDAN 1960

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!