METTE - Stol

Ekfanér

3 995 kr
4 995 kr
Säljs i paket om 2 st

4-6 veckor leveranstid

Tidlös dansk design och tillverkad i Danmark. Stol i massiv ek och natursnöre i sits. Hållbarhet för flera generationer.

Specifikationer

Leveranstid4-6 veckor
Bredd52 cm
Djup54 cm
Höjd75 cm
Sitthöjd45 cm
StommeMassiv ek Vitoljad
Ben/fot/underredeMassiv ek Vitoljad
SkivaEkfanér
MonteradJa
Antal/förpackning1
Antal kolli1
Bruttovikt kg15
Volym m³0,4
ReturrättJa
Artikelnummer1481_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Furniture oil.

Design

Carsten Buhl

Carsten Buhl

Carsten Buhl är arkitekten och formgivaren bakom stolen Mette. Den är en nytolkning av gammal klassisk dansk design. Rygg och sits binds samman med de stabila och A-formade benen. Stolen går att få i olika träslag samt målade kulörer. Sitsen är flätad av naturmaterial och ger en skön sittkomfort.
Målet för Carsten är att alltid skapa möbler som uppfyller praktiska och funktionella behov samt kraven på kvalitet i designen.

Andra tittar även på

Inspiration

HEMKÄNSLA SEDAN 1960

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!