BISTRO - Soffbord

Massiv ek Vitoljad

4 455 kr
4 950 kr

4-6 veckor leveranstid

Aktiva kampanjer:
  • Bistro 10%
  • REA SOFFBORD

Flexibelt soffbord i noga utvalda naturmaterial. Bordet har ett brett användningsområde och funkar i såväl klassiska som mer moderna hem. Lägg märke till detaljerna där skivan är exakt utskuren för att perfekt matcha det tunna rundade metallbenet.

Bistro finns i flera olika färger, material och modeller.

skiva

Specifikationer

Leveranstid4-6 veckor
Diameter80 cm
Höjd45 cm
Ben/fot/underredeMetall Svart Lackad
SkivaMassiv ek Vitoljad
MonteradNej
Delmonterad beskrivningUnderredet är monterat.
Antal/förpackning1
Antal kolli2
Bruttovikt kg30
Volym m³0,33
ReturrättObs! Denna produkt ingår ej i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas särskilt. Därför omfattas denna vara ej av ångerrätten.
Artikelnummer1066_1

Skötselråd

Vi rekommenderar följande skötselprodukt från Leather Master Scandinavia: Spray Wax i första hand. Om den ljusa ytan behöver återställas slipas den lätt med slipsvamp och behandlas sedan med White Wood Oil.

Andra tittar även på

Inspiration

HEMKÄNSLA SEDAN 1960

Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande.Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!