Fri frakt till butikHemleverans 595:-Betala med Klarna
Trendspaning

Trendspaning

Vi inspireras mer av livsstil i stort än av enskilda produkter, vi vill ha det lugnt och skönt och längtar efter att umgås igen. Här kan ni läsa om tre trender som vi kommer att inspireras av framöver.

NORDISK MINIMALISM

I den här trendstilen, som är både elegant och avslappnad, ser vi inspiration från det minimalistiska Japan men även från Italien och Sverige. Här önskar man sig utvalda och stilrena objekt i sitt hem, gärna med lite retrokänsla. Vi ser mycket runda former, gärna i kombination med kontrasterande, raka linjer.
Efter en tid där vi både jobbat och under hållit oss hemma har det blivit extra viktigt med ett funktionellt hem där det finns plats att sitta och jobba men som också ger utrymme att kunna gå undan och få vara för sig själv en stund.
När det gäller material väljer man gärna naturliga sådana som hjälper till att skapa värme i hemmet. Det taktila är även viktigt då man vill kunna ta på ytor och saker och känna något. 
Det nordiska inslaget är tydligt, med naturliga färger i form av beige, brunt, grått och svart. Harmoniska färger som tål att blandas utan att det blir fel. De medvetna konsumenterna blir allt fler och ett hållbart tänk, när det gäller allt från material och produktionsprocess till transport, blir allt vikTigare. Här vill man ha hållbara produkter
som man kan leva med länge.
""

KLASSISKA KONTRASTER

Här ser vi en urban och elegant stil där man går tillbaka till det klassiska i en färglös inredning med svart, vitt och strama kontraster. Vi ser inslag av retro och tydlig inspiration från 80-talets runda, eleganta former.
Materialen får gärna vara exklusiva och med en glänsande yta. Vi ser blank metall men även läder och lackat trä. Man vill gärna ha en yta med struktur som går att ta och känna på.
Vi ser ett tydligt intresse för design och designklassiker, samtidigt som man också plockar in nya möbler och föremål i hemmet. Man blandar alltså gärna gammalt och nytt och inget kommer in i hemmet av en slump.
Färgmässigt är basen vitt, svart, offwhite och mörkgrått. Dessa mixas för att få en så stor kontrast som möjligt och kompletteras gärna med metall. Det är inte mycket mönster utan här föredrar man det enkla.
För att man ska få ett personligt hem använder man sig gärna av skulpturer och konst. Även här är man medveten och föredrar kvalitetsprodukter som håller över tid.
""

NATURLIGT GRÖNT

Vi ser en tydlig grön trend både när det gäller färger men även en längtan efter naturen och allt vad den har att erbjuda. Här låter man skogen inspirera hemmet, det kan vara i form av stora fönster mot naturen eller i färger och mönster på tapeter, väggfärger eller textilier.
I inredningen vill man försöka skapa ett naturligt rum och inreda som om man vore utomhus. Färgerna är skogens alla gröna färger från det varma, djupa skogsgröna till den mer kalla gröna och även en blå nyans som på minner om himmel och vatten. Dessa färger går enkelt att mixa med varandra och man kan aldrig blanda för många gröna nyanser.

Möbler får gärna vara låga, modulbaserade och lätta att anpassa efter olika tillfällen. Man strävar efter ett boende som är flexibelt och med smarta lösningar.

""

UTVALDA VARUMÄRKEN

Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.