Fri frakt till butikHemleverans 495:-Kundservice
 • Hem
 • Inspiration
 • Inredningstips
 • Sommartips för utelivet
 • Sommartips för utelivet

  Sommartips för utelivet

  Äntligen semester med lediga dagar och ett härligt uteliv och visst vill man ha det fint omkring sig även då. Glöm inte inredningen och de små detaljerna på balkongen, altanen eller i uterummet. De kan göra sommarlivet ännu lite skönare.

  MJUKT FÖR SVALA KVÄLLAR

  En varm sommar är inget man kan ta för givet. Det är inte fel att ha några varma och sköna plädar nära till hands som man kan kura in sig i en regnig sommardag i uterummet eller en sval grillkväll på altanen.
  En ullpläd är gosig och skön att krypa ner under om det är kallt och ruggigt medan en bomullspläd är svalare och nättare och enkel att lägga över axlarna eller ta med på picknicken. En korg på golvet blir både en snygg inredningsdetalj och ett praktiskt sätt att förvara sina plädar i.
  ""

  SOMMARMÖBLERING

  När man ska inreda sin balkong, altan eller uterum är ett bra tips att satsa på nätta möbler då det ger ett luftigt intryck, särskilt om man har en mindre yta. De är även praktiska då de enkelt går att lyfta undan om man blir många och behöver mer utrymme.
  Tänk gärna möbler med flera funktioner som exempelvis en tevagn som både kan fungera som ett sidobord eller blomsterbord och är användbart året om då den är lika fin inne som ute. Om du inte har tak över din uteplats är det viktigt att tänka på vilket material dina möbler har, så de inte blir förstörda av regnet.
  ""

  PRAKTISKT FÖR DET GRÖNA

  Det som ofta blir pricken över i:et i inredningen är växter. På sommaren är det väldigt trevligt att omge sig med det grönskande, oavsett om det är odling av den ätbara sorten eller bara vackra växter.
  En blomlåda är fin att fylla med grönt och med hyllan under får den en bredare funktion då man kan lägga ett gäng tidningar eller annat på den. Har man inte plats för en blomlåda blir det lika fint med en eller två blompiedestaler och vill man inte ha krukan stående i lådan på piedestalen går den enkelt att vända på så det blir en platt yta att ställa sin växt eller något annat fint på. 

  ""

  Liknande artiklar

  UTVALDA VARUMÄRKEN

  Gemensamt för alla våra starka leverantörer är hög kvalité, design som ligger i framkant och produkter som ska hålla över tid - ja, gärna hela livet. Vi är stolta över våra varumärken och alla är noga utvalda.
  Brunstad
  Bröderna Andersson
  Conform
  Cozy Living
  Dux
  Englesson
  Haslev
  Jensen
  Klippan
  Liniedesign
  Mavis
  Norsk Dun
  Oscarssons Möbler
  Secto Design
  Shepherd
  Skovby
  Stressless
  Swedese
  Wattveke
  Se alla varumärken

  Inspiration

  HEMKÄNSLA SEDAN 1960

  Med mer än 50 års kunskap inom möbler och inredning, dessutom på flera orter från norr till söder, kan vi med stolthet säga att vi kan det här med inredning. Hos oss möts du av personal med ett genuint intresse för design och kunskap om såväl klassiska uttryck som rådande trender. Det finns alltid någon att be om råd, oavsett om det gäller att skapa skön stämning i vardagsrummet, göra sovrummet till en vilsam plats eller köket mer inbjudande. Vår kompetens, kombinerad med din stil, skapar hemkänsla helt enkelt!